4,6 ud af 5 stjerner på 3byggetilbud

Fliserens

Er dine fliser blevet grimme af flisepest eller overbegroet af alger?

Kontakt os

Vi vender tilbage inden for 48 timer

AL Tag & Facaderens ApS

Fliserens

Er dine fliser blevet grimme af flisepest eller overbegroet af alger? AL Tag- & Facaderens udfører alle former for fliserens. Når vi har været i gang, vil dine fliser se ud som nye. Algebehandling af fliserne er én løsning. Vi sprøjter en miljøneutral algevæske på fliserne, som dræber algerne og med tiden forskønner flisernes udseende. Dette er en billig løsning, som passer til lettere angrebne fliser.

4,6 ud af 5 stjerner på 3byggetilbud

Det siger vores kunder om os

AL Tag & Facaderens ApS

Giv fliserne nyt liv

Er fliserne ikke kun angrebet af mos og alger, men også af flisepest, så anbefaler vi en manuel fliserens ved højtryksrensning. Når vi har renset fliserne godt og grundigt, kan vi imprægnere dem, så den flotte nye fremtoning holder længe.

Imprægneringsvæsken, som er baseret på den nyeste nanoteknologi, trænger dybt ned i overfladen og giver nyt liv til belægningen. Imprægneringen har en vandafvisende effekt og gør det vanskeligt for mos og alger at finde grobund. Vi anbefaler derudover at feje fugesand på og imellem fliserne. Det bidrager til, at fliserne fremstår som nye.

En kombination af højtryksrensning, imprægnering og fugesand vil få din terrasse/indkørsel til at se ud som var den helt nyanlagt. AL Tag- & Facaderens indgår gerne årlige algebehandlingsaftaler af jeres flisebelægning, så fliserne konstant fremstår flotte og præsentable.