4,6 ud af 5 stjerner på 3byggetilbud

Algebehandling

Trænger dit tag til en algebehandling?

Kontakt os

Vi vender tilbage inden for 48 timer

AL Tag & Facaderens ApS

Algebehandling

Trænger dit tag til en algebehandling? Det er hverken kønt eller sundt for et tag at være overbegroet med mos og alger. At det får taget til at se grimt og gammelt ud er én ting. Noget andet er, at algerne trænger ned i taget, og nedbryder det hurtigere end ellers. Derfor er det en rigtig god idé at lade sit tag algebehandle, hvis man ønsker, at det skal holde længere.

4,6 ud af 5 stjerner på 3byggetilbud

Det siger vores kunder om os

AL Tag & Facaderens ApS

Effektiv algebehandling

AL Tag- & Facaderens har stor ekspertise inden for algebehandling, og vi tager os også gerne kærligt af dit tag. Det gælder både ved en enkelt algebehandling eller ved en fast aftale.

Løbende algebehandling af dit tag nedsætter risikoen for frostsprængninger, bremser den generelle nedbrydning af taget, og får taget til at fremstå pænt og velholdt.

Vi indgår gerne algebehandlingsaftaler og anbefaler én gang årligt. Kontakt evt. naboer, venner og bekendte og få en samlet rabat.

AL Tag & Facaderens ApS

Sådan foregår selve algebehandlingen

Algebehandlingen desinficerer algerne og suger ilten ud af algevæksten. Derved skifter algerne typisk farve fra grøn til gul for derefter at forsvinde.

Det er vigtigt at forstå, at algerne ikke forsvinder med det samme, men at algebehandlingen nedbryder algevæksten i op til 3 måneder. Først da kan det endelige resultat ses. Hvis taget har været hårdt angrebet og ikke har været behandlet i mange år, kan det være nødvendigt at gentage behandlingen efter de 3 måneder. Vi kan efterfølgende hedvandsspule taget, hvis det har været voldsomt angrebet.