4,6 ud af 5 stjerner på 3byggetilbud

Tagpap

AL Tag- & Facaderens udfører alle former for reparation af og nydækning med tagpap

Kontakt os

Vi vender tilbage inden for 48 timer

ALTF

AL Tag & Facaderens ApS

Tagpap

AL Tag- & Facaderens udfører alle former for reparation af og nylægning med tagpap. Tagpap er et fleksibelt og meget slidstærkt materiale, som kan lægges på de fleste tagkonstruktioner, uanset om det er på helt flade tage eller tage med mere eller mindre hældning. Det er en optimal løsning, der sikrer dit tag en lang levetid og minimal vedligeholdelse. 

Kontakt os i dag for professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit tagprojekt.

4,6 ud af 5 stjerner på 3byggetilbud

Det siger vores kunder om os

AL Tag & Facaderens ApS

Effektiv tagpapservice

Det er i mange tilfælde muligt at påføre det nye lag tagpap ovenpå det eksisterende lag. Det kræver kun en grundig rensning. Hvis tagpappet er meget nedslidt, kan det dog være nødvendigt at fjerne det helt, så eventuelle skader i undertaget kan udbedres, inden det nye lag tagpap påføres. En professionel vurdering af tagets tilstand er derfor afgørende for at sikre det bedste resultat og undgå fremtidige problemer. Ved at vælge denne metode kan du spare både tid og penge, da det gamle tag ikke behøver at blive fjernet, hvis det stadig er intakt. Kontakt os for en grundig inspektion og et uforpligtende tilbud, så vi kan finde den optimale løsning for dit tag.

AL Tag- & Facaderens udfører alt arbejde i forbindelse med påsvejsning af tagpap. Det kan eksempelvis være ny isolering, krydsfinérarbejde og forefaldende tømrerarbejde.