4,6 ud af 5 stjerner på 3byggetilbud

Facaderens

AL Tag- & Facaderens udfører alle former for hedvandsspuling på alle slags facader

Kontakt os

Vi vender tilbage inden for 48 timer

ALTF

AL Tag & Facaderens ApS

Rensning af facade

AL Tag- & Facaderens udfører alle former for hedvandsspuling på alle slags facader. Måske har dit boligs facade stået ubeskyttet hen i mange år og suget alger og snavs til sig. Husets facade kan gennemgå en utrolig forandring og komme til at fremstå så god og flot som ny.

 

Ved at vælge os får du en grundig rensning, der ikke kun fjerner snavs, men også beskytter din facade mod fremtidige skader. Vores professionelle team står klar til at hjælpe, uanset opgavens omfang. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og lad os sammen finde den bedste løsning til din facaderens.

4,6 ud af 5 stjerner på 3byggetilbud

Det siger vores kunder om os

AL Tag & Facaderens ApS

Effektiv rensning af din facade

Vi kan hedvandsspule med op til 95 graders varmt vand og 4-500 bars tryk. Før hedvandsspulingen kan det være nødvendigt at påsprøjte et rensemiddel, som vi selvfølgelig vælger nøje i forhold til netop din boligs facadetype.

Efterfølgende kan vi imprægnere facaden med Iso Hydrosil. Denne imprægneringsvæske trænger ind i facaden og beskytter den mod både snavs og vand.

Resultatet af en imprægneret facade er også, at den er væsentlig lettere at vedligeholde med en algebehandling ca. hvert andet år eller ved en lettere rensning af facaden. Vi indgår gerne vedligeholdelsesaftaler i det omfang og interval, du har ønske om.